28 Ağustos 2018 Salı

26 Ağustos BÜYÜK TAARRUZ ve 30 Ağustos ZAFER BAYRAMINIZ kutlu olsun

26 Ağustos günü başlayıp, 30 Ağustos 1922'de "mutlak bir zaferle sonuçlanan" Büyük Taarruza katılıp, şehadet mertebesine yükselerek veya Gâzilik makamı ile şereflendikten sonra ebediyete intikal eden Sevgili Halkımız ve Muazzez Ordumuzun cephede veya cephe gerisinde cansiperane savaşan, vargüçleriyle bu uğurda çalışan bütün kahramanlarımızın (başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, her rütbeden Mehmetçik ve analarımızın) ruhları şad, makamları Cennet, mekânları payidar olsun... 
O Yüce Ruhlar hürmetine Cenab-ı Hak; Türk Milletine tekrar aynı felaketleri, acı, ıstırap-mezalim ve sıkıntıları yaşatmaya çalışanları kahhar ismiyle kahreylesin. Rabbimiz Türk ve İslâm âleminin ezel-ebed düşmanlarına asla fırsat vermesin. Gaflet, dalâlet ve hıyanete düşerek, dâhili ve harici bedhahlar ile iştirak, ortaklık ve işbirliği yapanları mahv ve helâk etsin inşallah.     
Bu halisane dua, asil duygu ve temennilerle Aziz ve Necib Türk Milletinin Zafer Bayramını içtenlikle Kutlar;
İnsan Hakları, Adalet Ahlâkı, Özgürlük, Hukuk, Güvenlik, Esenlik ve Bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz;
Başta Gâzi Mustafa Kemâl ATATÜRK olmak üzere; Bütün Şehit ve Gazilerimizin "Kutsal Anıları Önününde" hürmet, minnet, şükran ve saygıyla eğiliriz.
Bilgilerinize...

1 yorum:

  1. bu bayram kurtuluşumuzun tescili oldu.artık bütün dünya Türkiye cumhuriyetini tanımak zorunda kaldı yani türkün bileğini bükemediler.onun için çok ciddi bayramımızdır.gurur duyuyoruz.

    YanıtlaSil